Skip to content

Suptour

‘EVEN HEERLIJK GENIETEN’

Wat is een Suptour

De suptour is een unieke activiteit die de populaire trend “suppen” combineert met een informatieve tour rondom de mooie binnenstad van Breda. Naast de ervaring van het suppen door de grachten van Breda zal onze gids jou de mooiste bezienswaardigheden van de stad laten zien en hier de meest interessante feitjes over vertellen.

Waarom is dit een leuke activiteit?

We verzamelen bij de Belcrumhaven, hier staat een verfrissend koud drankje klaar en zullen wij jou helemaal voorbereiden op deze activiteit. Daarna zullen we een korte oefening verzorgen dus ook als je nog nooit op een sup hebt gestaan kan je meedoen! Nadat de eerste in het water zijn gevallen, weer zijn opgekrabbeld en het onder de knie krijgen vervolgen we onze weg richting de Singels van Breda. 

Leuke mensen ontmoeten?

Wanneer we de Singels bereiken zal de gids alle leuke feitjes vertellen over alles waar we langs suppen. Op de helft van de suptour komen we bij het mooie “Valkenbergpark”. Hier is tijd voor een korte pauze en zullen we genieten van de mooie bezienswaardigheden in en rondom het park van Breda. Hierna zullen we terug suppen naar de start locatie en onder het genot van een drankje deze gave activiteit nabespreken.

Belangrijke
informatie

Neem zwemkleding mee! Maar een enkeling zal het lukken om niet nat te worden.

Waar kan ik deze activiteit vinden?

Deze activiteit is gelegen aan de Belcrumhaven. Het adres is veilingkade 12a, 4815 HC Breda.

Wat kost deze activiteit?

Deze activiteit kost € 29,50 per persoon. Hiervoor gaan we 2,5 uur suppen met gids.

- Wil jij nieuwe mensen leren kennen tijdens een supergaaf kennismakingsspel vooraf?! Kies dan voor ons kennismaking-arrangement. Deze begint een halfuur voor de gekozen activiteit en bedraagt €3,50 pp. Het kennismakingsspel is alleen te boeken op Vrijdag, Zaterdag en/of Zondag. 

Wat leuk dat je interesse hebt in deze activiteit!

Wat is er nou leuker dan een toffe activiteit met gezellige mensen om je heen?!
BredaSamen stelt niet zomaar een groep samen, helemaal niet zelfs. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we rekening kunnen houden met jouw persoonlijke wensen.

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Op deze manier kunnen wij met zorg de juiste groepen samenstellen.

Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de datum en tijd af te stemmen. 

Alvast bedankt voor het invullen en we zien je snel!
“In Breda doen we het Samen”.

Volg ons op social media

Suptour

‘Wat een geweldige ervaring’