Street golf

Golfen door de straten van breda

Wat is streetgolf?

Streetgolf is leuk, modern en gezellig. Deze activiteit is uitstekend te combineren met een lekker hapje eten of een drankje op het terras. Het doel is om in zo min mogelijk slagen de meest unieke holes in de stad te raken. Als eerst zullen we jou meenemen in hoe de activiteit is ontstaan, hoe je het speelt en hoe je kan winnen. We beginnen met een proefslag waarbij het meteen duidelijk is wat we gaan doenOnderweg kom je verschillende punten tegen waar een parcours voor je is uitgezet met verschillende “holes”. In zo min mogelijk slagen moet je de bal bij deze “hole” zien te krijgen, dit kan bijvoorbeeld een paaltje, beeld, boom of iets anders zijn.

streetgolf
image00003

Waarom is dit een leuke activiteit?

Streetgolf is de ideale activiteit als het aankomt op elkaar goed leren kennen. Het is competitief, lekker in de buitenlucht en je bent de gehele activiteit bezig in groepsverband. Samen met de groep lopen we langs de verschillende “holes” en hier zullen we na een korte uitleg beginnen met het slaan! Sla jij die “hole in one”?

Leuke mensen ontmoeten?

We zullen starten met een lekker verfrissend drankje waarbij we de activiteit alvast zullen uitleggen. Hierna zullen we met de groep naar de start locatie lopen en gaan we van start. In het midden van de activiteit is er nog ruimte voor een drankje op het terras mits hier behoefte aan is. Wanneer de laatste “hole” is geweest zullen we de scores bij elkaar gaan optellen en zal de winnaar bekend worden gemaakt! 

Belangrijke
informatie

Het is een buitenactiviteit dus let goed op het weer van de dag van jouw activiteit! Wij zorgen voor het spelmateriaal.

Waar kan ik deze activiteit vinden?

Deze activiteit is gelegen aan de Oude vest 2-4 te Breda. Midden in het centrum in het Oude postkantoor. 

Wat kost deze activiteit?


- Deze activiteit kost €27,50 pp en duurt 2,5 uur totaal. Hier zit ook een drankje vooraf bij inclusief. 

- Wil jij nieuwe mensen leren kennen tijdens een supergaaf kennismakingsspel vooraf?! Kies dan voor ons kennismaking-arrangement. Deze begint een halfuur voor de gekozen activiteit en bedraagt €3,50 pp. Het kennismakingsspel is alleen te boeken op Vrijdag, Zaterdag en/of Zondag. 

Wat leuk dat je interesse hebt in deze activiteit!

Wat is er nou leuker dan een toffe activiteit met gezellige mensen om je heen?!
BredaSamen stelt niet zomaar een groep samen, helemaal niet zelfs. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we rekening kunnen houden met jouw persoonlijke wensen.

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Op deze manier kunnen wij met zorg de juiste groepen samenstellen.

Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de datum en tijd af te stemmen. 

Alvast bedankt voor het invullen en we zien je snel!
“In Breda doen we het Samen”.

Volg ons op social media

STREET GOLF

‘Wat een geweldige activiteit!’