Skip to content

Smash room

Ook altijd al je oude tv willen slopen?

Wat is een Smash room?

Vandaag gaan wij ons helemaal laten gaan bij de Smash Room in Breda. Hoe gaan we deze dag samen beleven? We beginnen met een warm ontvangst waarbij we doormiddel van een voorstelronde elkaar voor het eerst leren kennen. Hierna zullen we genieten van een lekker welkomstdrankje en zullen wij de activiteit uitleggen en met jullie doorspreken.

Waarom is dit een leuke activiteit?

De eerste durfal stapt naar voren, trekt zijn ME-pak aan, doet zijn helm op en stapt de Smash Room binnen. Hier krijgt hij/zij de keuze om te werk gaan met een hamer, hockeystick of een honkbalknuppel. Je stapt de kamer binnen en bent omringt met TV’s, glaswerk, magnetrons, servies, etc. Je kan het zo gek nog niet bedenken of het staat er. Terwijl jij los aan het gaan bent om alles in de kamer een kopje kleiner te maken staan jouw maatjes op veilige afstand toe te kijken

Leuke mensen ontmoeten?

Wanneer jij helemaal opgelucht de kamer uitkomt en het als een slagveld hebt achtergelaten zal jij perfect kunnen uitleggen aan de volgende durfal die erin gaat hoe de ervaring voelt. Wanneer iedereen aan de beurt is geweest gaan we samen nog vol adrenaline en enthousiasme lekker een verfrissend drankje drinken en napraten over deze gave activiteit. Deze activiteit bevindt zich in het centrum van het mooie Breda waardoor je dit goed kan combineren met andere activiteiten of met een hapje eten.

Belangrijke
informatie

Het wordt aangeraden om een lange broek, trui / t-shirt met lange mouwen & dichte schoenen mee te nemen / aan te trekken. 

Waar kan ik deze activiteit vinden? ​

Deze activiteit is gelegen aan de Oude vest 2-4 te Breda. Midden in het centrum in het Oude postkantoor. 

Wat kost deze activiteit?

Deze activiteit kost € 25,00 per persoon. Hiervoor ontvang je 25 objecten p.p. inclusief een drankje naar keuze.

- Wil jij nieuwe mensen leren kennen tijdens een supergaaf kennismakingsspel vooraf?! Kies dan voor ons kennismaking-arrangement. Deze begint een halfuur voor de gekozen activiteit en bedraagt €3,50 pp, het kennismakingsspel is alleen te boeken op Vrijdag, Zaterdag en/of zondag. 

Wat leuk dat je interesse hebt in deze activiteit!

Wat is er nou leuker dan een toffe activiteit met gezellige mensen om je heen?!
BredaSamen stelt niet zomaar een groep samen, helemaal niet zelfs. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we rekening kunnen houden met jouw persoonlijke wensen.

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Op deze manier kunnen wij met zorg de juiste groepen samenstellen.

Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de datum en tijd af te stemmen. 

Alvast bedankt voor het invullen en we zien je snel!
“In Breda doen we het Samen”.

Volg ons op social media

Smash room

De uitlaatklep voor al jouw frustraties en agressie!