Skip to content

SMASH ROOM BREDA

Smash room is een extreme ervaring waarbij jij en je gezelschap helemaal los gaat. Uit al je agressie op een kamer vol met glaswerk of een 65 inch televisie. Niets is te gek en alles kan en mag! 

Inclusief:

✅  Uitleg
✅  Uitrusting
✅  Spel element 
✅  1 drankje per persoon

Wat gaan we doen?

Vandaag gaan wij ons helemaal laten gaan bij de Smash Room in Breda. Hoe gaan we deze dag samen beleven? We beginnen met een warm ontvangst waarbij we doormiddel van een voorstelronde elkaar voor het eerst leren kennen. Hierna zullen we genieten van een lekker welkomstdrankje en zullen wij de activiteit uitleggen en met jullie doorspreken. 

De eerste durfal stapt naar voren, trekt zijn ME-pak aan, doet zijn helm op en stapt de Smash Room binnen. Hier krijgt hij/zij de keuze om te werk gaan met een hamer, hockeystick of een honkbalknuppel. Je stapt de kamer binnen en bent omringt met TV’s, glaswerk, magnetrons, servies, etc. Je kan het zo gek nog niet bedenken of het staat er. Terwijl jij los aan het gaan bent om alles in de kamer een kopje kleiner te maken staan jouw maatjes op veilige afstand toe te kijken. 

Wanneer jij helemaal opgelucht de kamer uitkomt en het als een slagveld hebt achtergelaten zal jij perfect kunnen uitleggen aan de volgende durfal die erin gaat hoe de ervaring voelt. Wanneer iedereen aan de beurt is geweest gaan we samen nog vol adrenaline en enthousiasme lekker een verfrissend drankje drinken en napraten over deze gave activiteit. Deze activiteit bevindt zich in het centrum van het mooie Breda waardoor je dit goed kan combineren met andere activiteiten of met een hapje eten. 


[availabilitycalendar]