Skip to content

GEt the picture

ontdek breda op de meest uitdagende manier!

Wat is Get the picture?

Get the picture is de citygame waardoor jij Breda helemaal leert kennen. Je gaat op pad met een polaroid camera en lost verschillende puzzels/raadsels op in de binnenstad van Breda. Tijdens de activiteit kom je langs de meest beroemde plekken van Breda, denk aan de grote markt, het valkenbergpark en de haven. 

image00004
image00001

Waarom is dit een leuke activiteit?

Je krijgt een fotoboek mee die je zelf moet gaan vullen. Door de opdrachten uit te voeren en de raadsels op te lossen vul jij de missende foto’s in met de polaroid camera. Het samenwerken is de sleutel van het spel, je leert elkaars kwaliteiten goed kennen en zal goed moeten overleggen om tot de conclusie en het antwoord te komen. 

Leuke mensen ontmoeten?

Het spel is te spelen in een competitievorm tegen anderen waarin de groep die het snelst de opdrachten het beste uitvoert wint. Maar ook in groepsverband waarbij je samen werkt om alle raadsels binnen de tijd op te lossen. Het boekje met jullie foto’s mag aan het einde van de activiteit uiteraard mee naar huis zodat je altijd een herinnering hebt aan deze leuke activiteit.

Belangrijke
informatie

De activiteit duurt 2 uur. Je krijgt een polaroid camera mee en een fotoboek waar de opdrachten in staan. Dit spel is voor iedereen geschikt die van uitdaging en gezellig houden!

Waar kan ik deze activiteit vinden?

Deze activiteit is gelegen aan de Oude vest 2-4 te Breda. Midden in het centrum in het Oude postkantoor. 

Wat kost deze activiteit?

Deze activiteit kost €26,50 pp. Inclusief een drankje vooraf. Voor nieuwe groepen hebben we ook een supergaaf kennismakingsspel! Deze begint een halfuur voor de actuele activiteit en bedraagt €3,50 pp

Wat leuk dat je interesse hebt in deze activiteit!

Wat is er nou leuker dan een toffe activiteit met gezellige mensen om je heen?!
BredaSamen stelt niet zomaar een groep samen, helemaal niet zelfs. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we rekening kunnen houden met jouw persoonlijke wensen.

Om deel te kunnen nemen aan deze activiteit vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Op deze manier kunnen wij met zorg de juiste groepen samenstellen.

Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen om de datum en tijd af te stemmen. 

Alvast bedankt voor het invullen en we zien je snel!
“In Breda doen we het Samen”.

Volg ons op social media

GET the picture

‘Fotografeer je weg door Breda’